Mahtava arkkienkeli Zadkiel johtaa armon, ilon ja muutoksen enkeleitä. Hänet tunnetaan usein myös Vapauden enkelinä. Hänen kaksoisliekkinsä Amethyst, violetin säteen feminiininen puoli, antaa meille mahdollisuuden muuttua anteeksiannon, myötätunnon ja armon avulla. Ametistikivi edustaa violetin säteen vertauskuvallista kiteytymää ja on myös vesimiehen, uuden aikakauden onnenkivi.

Zadkiel työskentelee laajentaakseen sieluchakraamme, joka sijaitsee päämme yläpuolella ja joka kytkee meidät korkeampaan minäämme tai sieluumme. Hän avustaa kaikkia ihmisiä vapautumaan herättämällä jokaisen yksilön erikseen ja yhdistämällä heidät heidän sieluenergiaansa.

Arkkienkeli Zadkiel työskentelee yhdessä St. Germainin, seitsemännen säteen chohanin kanssa. Monet meistä mietiskelivät ja rukoilivat planeetan tietoisuuden avartumisen puolesta maailmanlaajuisen Harmonic Convergence -mietiskelytapahtuman yhteydessä, jolloin loimme yhdessä valtavasti valoa. Sen avulla St. Germainin oli mahdollista pyytää Alkulähteeltä erivapautta helpotukseksemme. Jumala myönsi meille Muutoksen violetin liekin, joka poistaa pyydettäessä kielteiset värähtelyt. Kuka tahansa voi käyttää sitä. Sinun tarvitsee vain pyytää sitä tulemaan luoksesi.

Arkkienkeli Zadkielin henkinen asuinsija on Kuubassa, ja hänen säteensä tuntuu voimakkaimmin maassa lauantaina.